oktober 19, 2018

En rigtig god bog

En rigtig god bog

Imens jeg sidder her ved mine nye dejlige møbler fra lomax, så sidder jeg og læser en skøn bog. Jeg har nemlig eksempelvis også lige købt en ny hyndeboks og du kan faktisk også vælge at købe en hyndeboks online hos lomax.dk, hvis dette kunne have din interesse. Jeg har købt min til vores lille firma i Odense, da vi så kan tage hynderne deri når det regner. Så besøg lomax.dk hvis det var noget, ellers vil jeg nu fortælle om bogen.

Hvad var mest spændende ved Crush It?

Jeg synes det var interessant at høre, de mange gode grund til at du skal starte en forretning på internettet ved at dele ud af din viden om et givent emne. Det er noget som jeg også tidligere har tænkt over at gøre, men bogen er i hvert fald med til at skubbe mig i gang.

Ligeledes kan jeg også godt lide den energi som bogen er skrevet med, man kan virkelig mærke hvor meget forfatteren brænder for at komme ud til en som læser og det er fedt at læse. Den er skrevet i et jordnært sprog (godt nok på engelsk), som de fleste bør kunne forstå. Den er i hvert fald ikke svær at læse i forhold til mange andre engelske bøger. Og jeg er altså ikke nogen ekspert i engelsk.

Så de mange motiverende råd, synes jeg er fantastiske og jeg har skrevet flere af dem ned i mine noter. Men jeg synes selv at du skal have fornøjelsen af at læse dem i selve bogen, for det gør oplevelsen federe – Da mange af dem passer ind i en konkret kontekst i bogen.

Slutteligt er jeg også meget begejstret for tilgangen om at alle kan gøre det. Fokus er ikke som sådan på dine evner, nej fokus er på din energi og vilje til at ville arbejde hårdt for det – Det handler ikke om at kunne, men om at ville! Ligeledes er det også fedt, at bogen appellerer til så mange mennesker, da Gary Vaynerchuck tydeligt gør det klart, at du bestemt ikke behøver at sige dit job op eller noget i din stil.