oktober 19, 2018

Næse for de gode fund

Jeg er en selvstændig kvinde på 35. I flere år gik jeg og var lidt små utilfreds med hele mit liv. Jeg var utilfreds med min kæreste, utilfreds med mit job, og min bolig og udseende. Da jeg fyldte 30  blev jeg uden andre advarsler kastet ud i min første store livs krise. Jeg endte hos en psykolog med en depression. Heldigvis kom jeg virkelig godt igennem depressionen, og fandt mig selv og det jeg ville med mit liv. Indtil da havde jeg – Maja været den søde pige der egentlig havde alt alt for travlt med at gøre alle andre end Maja tilfreds. 

Efter at jeg kom ud af min depression brugte jeg det næste år på at finde mine ben. Jeg brød med min kæreste, flyttede fra ham og ind i en lækker lille city lejlighed, og så sagde jeg mit gode job i banken op. Mine forældre var chokerede ! Hvad skulle der dog blive af deres eneste og højt elskede datter? Dengang havde jeg en ide om at jeg ville læse til designer, og jeg nåede også at få taget mig en uddannelse som negletekniker Midt inde i mit design studie sadlede jeg om og åbnede en lille butik med designervarer. 

Lige pludselig var det det eneste der interesserede mig, jeg ville leve af at finde designfund. Ret hurtigt fandt jeg ud af at jeg havde en virkelig god næse for at finde de helt rigtige ting på de rigtige tidspunkter. Jeg har flair for det. Specielt er jeg god til at snuse mig frem til hvad der vil blive populært i næste sæson. jeg sælger de fleste af mine ting gennem min egen butik, og den resterende del på designfund.dk  Jeg køber også ofte nogen virkeligt gode ting på designfund det er en ren win win situation.

Mit største kup til dato

Næse for de gode fund

jeg smiler endnu over mit allerstørste kup til dato. Det var da jeg for et halvt år siden fik tilbudt 12 stk af jubilæums vasen fra Kähler, jo  rigtigt den totalt udsolgte hvide vase med guldstriberne som Inspiration eller var det Imerco havde på tilbud for nogen uger siden. Dengang sagde jeg ja tak, og købte dem alle 12, Det nyder jeg i den grad godt af nu, jeg har sat en i vinduet på min butik og det er noget der trækker kunderne ind. Jeg har allerede solgt 5 af dem, og det til en betydelig højere pris end hvad jeg gav for dem for et halvt år siden. En har jeg sat til salg på Lauritz, og sidst jeg checkede var den budt op i 2700 kr. Isenkræmmeren havde vist sat dem til salg for 250 kr. 

Sjovt nok var jeg lidt i tvivl om det design på vasen dengang jeg købte dem; men min næse har alligevel været trofast også denne gang og jeg ved jo godt jeg skal stole på mit instinkt. Når alle vaserne er solgt, har jeg tjent penge nok til at tage på en tur til England hvor jeg vil gennemsøge forskellige loppemarkeder for nye fund til butikken og designfund.dk

 

 

Næse for de gode fund